Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 10, 2011

Blubfish woog op het moment van schrijven 120.90 kg (bmi: 37.73).

hoi hoi. Van het weekend is het altijd moeilijk. Begon goed met shake en reep maar in duitsland wezen winkelen en worstje zonder broodje gehad. oké dat kan nog een keer maar toen ook nog nootjes en wat bij mijn dieet funest is: te veel koolhydraten in vorm van halve liter yoghurt. Foei, foei. Dus ik was weer uit de verbranding geschoten. Niet erin blijven hangen gelukkig maar mezelf gisteren kunnen herpakken en zit nu weer in de vetverbranding. Dus vanochtend weer terug naar wat ik vrijdag ook woog gelukkig. nu weer werkweek voor boeg en dan gaat lijnen makkelijker omdat ik de hele dag met andere dingen aan mijn hoofd zit en niet steeds aan lijnen en dus eten hoeft te denken. Vandaag wel mijn shake om 3 uur genomen gelukkig. Meestal vergeet ik dat omdat ik met mijn hoofd bij werk zit en vaak in bespreking om dat tijdstip. maar voor mij essentieel om niet diezelfde dag of de volgende uit de bocht te vliegen met ja inderdaad yoghurt foei foei haha. We gaan weer stug door!

January 10, 2011 om 11:45
Hoi,

Je bent al goed op weg zeg :)
Proberen vol te houden he :)

:mirvana:
January 10, 2011 om 12:34
hoi,
wat goed dat je er niet in bent blijven hangen. wel frusterend dat je van een gezond bakje yoghurt al uit ketose raakt. wel goed dat je geen brood bij de worst hebt gehad.
ongelofelijk wat je al bereikt hebt. en je gaat die laatste kilo's ook weer redden.

suc6
Onbekend
January 11, 2011 om 15:14
Hoihoi,

Gelukkig heb je jezelf weer kunnen herpakken, want ik weet nog van mijn dieetpoging met Protifast dat je zodra je begint met koolhydraten je zo'n behoefte krijgt aan koolhydraten. Knap gedaan dat je toch weer begonnen bent. Hopelijk ben je snel weer terug in de ketose en vliegen de kilo's er af.

Fijne avond.

:kyra73:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan