Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, April 20, 2011

Blubfish woog op het moment van schrijven 130.00 kg (bmi: 40.57).

hmm tja, toch maar met de billen bloot in het kader van eerlijk zijn naar mezelf. Binnen enkelemaanden 15 kg aangekomen. hoe doe je het vraag je je af? Nou gewoon stoppen met koolhydraatarm na 2 jaar. Zit er zo weer 4 a 5 kilo vocht bij en dan flink aan de koolhydraten dus ook tja ik geef toe chocolade etc. Proberen wel gezond te eten maar denk dat mijn lijf denkt: ah hongersnood voorbij dus opnieuw reserves aanleggen!!! Ik schrik me nu door van de snelheid waarmee ik aankom en ik voelde me zooooo slecht vanavond dat ik niet ben gaan dansen dus heb ik afgezegd. Zo'n vadsige pad. voel me gewoon zo enorm slecht in mijn lijf nu. Weet dat ik me veel beter voel al onder 120-110 en zeker onder 105 Dus ik probeer de draad weer op te pakken weer met koolhydraadbepekt. Want dat schijnt als enige bij mij te helpen. Nou good luck for me. Er komen 3 helse dagen voor me aan waarin ik naar vetverbranding over moet schakelen. Dan heb ik hongerrrrrr. Tja misschien niet heel slim zo voor de pasen maar goed. Ben zoveel met eten en niet eten bezig in mijn hoofd dat ik er helemaal gek van wordt. liefst wil ik er helemaal niet meer aan hoeven denken. Dus toi toi toi for me! Op goed geluk.

Onbekend
April 21, 2011 om 04:34
:01goedemorgen:

Je kent mij niet en bij toeval kwam ik langs in jouw dagboekje.
Soms gebeuren dingen omdat het zo moet zijn en jouw verhaal lezende
is het net alsof ik mijn eigen verhaal lees.
Ook ik heb het zo vaak meegemaakt dat ik heel veel afval en zodra ik onder de 100 schiet gaat het weer langzamerhand aan weer helemaal fout.
En ik weet dat koolhydraatarm en methode's zoals Modifast etc bij mij het beste passen. Maaaaaaaaaaaaar het vasthouden dat is o zo moeilijk.
Vorig jaar met een gewicht van 135 kg in april begonnen aan Cambridge veel afgevallen en 97 kilo woog ik begin dec 2010 door een knieblessure eind december heb ik weer kilo's erbij gegeten. Heb zelf het lef niet om mijn gegevens juist te vermelden meer omdat ik gewoon niet wil aankomen maar afvallen. Maaaaaaaaaaaaar ik heb mezelf weer opgepakt en begin nu
aan Modifast Protiplus na de vakantie. Volgende week vrijdag ga ik een weekje naar Mallorca en ik baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal dat ik dus weer in maatje 50 zit ipv maat 46. Maaaaaaaar ditmaal ga ik niet mijn vakantie verpesten door mijn schaamte en zie ik het als een begin van een nieuwe strijd om eindelijk blijvend van die rotkilo's af te komen.
En als mensen naar mij willen kijken ze doen het maar.
Ga straks naar een dietiste toe met een eigen prakijk die gespecialiseerd
is ook in Modifast en koolhydraatarm eten. Want alleen kan ik het niet ik heb een DIKKE STOK achter die deur nodig.
Wou eerst weer Cambridge oppakken maar nadat ik door medicatie moest stoppen tijdelijk met Cambridge heeft de consulente mij laten vallen als een baksteen. En tja daarom toch maar gekozen voor een andere methode en een erkende dietiste.
Heb je toegevoegd als buddy en ik denk dat wij elkaar vast kunnen helpen
in de strijd om blijven onder de magische grens van 100 te komen.


:haveaniceday:

:charisma67:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan